HyperXtrude 2015 Yayınlandı

HyperXtrude 2015- Alüminyum ekstrüzyon malzeme akışı ve ısı transferi
HyperXtrude 2015- Ekstrüzyon malzeme akışı ve ısı transferi

Tamamen yeni ve sezgisel arayüze sahip alüminyum ekstrüzyon yazılımı HyperXtrude 2015 yayınlandı.


HyperXtrude 2015
, doğruluktan ödün vermeden geometri temizliği ve sonlu eleman modelleme gibi model hazırlama adımlarını otomatik ve çok kısa sürede gerçekleştirerek çözüme başlamaktadır. Böylece tasarımcılar CAD datasından simülasyon sonuca doğrudan erişebilmektedirler.
Ekstrüzyon şirketleri günümüzde daha karmaşık profilleri her zamankinden daha kısa sürede ve üretim maliyetlerini düşürerek üretmekle karşı karşıyadırlar.

HyperXtrude 2015, CAD modelini hazırlama süresini 2-4 saatten 15 dakikaya düşürerek simülasyonun hızlı şekilde başlamasını sağlamaktadır.

Firmalar kalıp tasarımlarını doğrulamak için pahalı ve zaman alıcı deneme yanılma yöntemi yerine yerine HyperXtrude 2015 yazılımını kullanarak kolay ve hızlı şekilde çok sayıda kalıbın simülasyonunu gerçekleştirerek en doğru tasarımı elde edebilir, rakipleri karşısında önemli avantajlar elde edebilirler.
 

HyperXtrude yazılımının alüminyum ekstrüzyon kalıp firmalarına sağladığı faydalar ;- Kalıp tasarım zamanı ve maliyetinin minimize edilmesi
– Uzun ömürlü sağlam kalıp parçalarının tasarlanması
– Ekstrüzyon malzeme akışı, sıcaklık, basınç ve kuvvetlerin hesaplanması
– Kaynak parçasının minimize edilmesi
– Profil çıkışındaki hız farklılıklarının (ve neden olduğu şekil değişikliğinin) yazılım tarafından optimizasyon işlemiyle doğru sürtünme yüzey uzunluğu elde edilerek giderilmesi
– Genel ürün geliştirme sürecinin dramatik ölçüde kısalması
– Maliyet ve zaman kazancıyla sağlanan avantajla rekabette öne geçilmesi