HyperWorks 14.0 Yayınlandı !

HyperWorks 14.0
HyperWorks 14.0

2.100’ün üzerinde yeni özellik ve geliştirme içeren HyperWorks 14.0 yayınlandı.

Yeni yazılımlar, güncellenen ve geliştirilen özellikler ve yeni lisans modeliyle birlikte çok sayıda yenilik içermektedir. Öne çıkan bazı özellikleri aşağıda bulabileceğiniz yeni versiyonla ilgili olarak blog sayfamızda çok sayıda detaylı bilgi ve eğitim videolarını ilerlyen günlerde sizlerle paylaşacağız..

OptiStruct 14.0 versiyonu, yeni doğrusal olmayan (non-linear) analizler, yeni temas (kontak) ve optimizsyon algoritmaları, çözüm hızına yönelik performans artışı vb. birçok yeni özellik içermektedir.

HyperMesh 14.0 versiyonu, yeni parça ve montaj yönetim metoduyla dosyaları doğrudan PDM (Product Data Management) veri yapısıyla açabilmekte, yeni grafik motoru sayesinde sonlu eleman modellerinde 15 kat, geometri modellerinde 60 kat daha hızlı performansı daha az hafıza kullanarak gösterebilmektedir.

MotionSolve 14.0 versiyonu, geliştirilmiş 3D rigid to rigid temas (kontak) algoritması, yeni co-simulation kapasitesi ve yeni otomotiv taşıt kütüphanesi vb. birçok yeni özellik içermektedir.

FEKO 14.0 yüksek frekans elektromanyetik yazılımı,, yeni özellikleriyle birlikte HyperWorks yazılım paketiyle tam entegrasyonu sayesinde modelleme ve simülasyon süresini azaltırken, HyperStudy optimizasyon yazılımına entegre edilmiştir.

Click2Cast , kullanıcıların metal döküm simülasyonlarını hızlı ve kolay şekilde gerçekleştirmelerini sağlayan yeni HyperWorks CAE yazılımıdır

HyperWorks Unlimited Solver Node, alternatif çözücü lisans kullanımı sağlayarak kullanıcıların düşük maliyetle daha fazla paralel işlemci kullanmalarına imkan sağlamaktadır.