Kompozit yapıların yapısal analizi ve tasarımını gerçekleştiren ESAComp , ALTAIR tarafından satın alındı

ALTAIR, kompozit yapıların analizi ve tasarımı konusunda ESAComp yazılımını geliştiren Componeering Inc. firmasını satın almıştır.

ESAComp kompozitlerin analizi ve tasarımı için geliştirilmiş bir yazılımdır. Kapsamı, katmanlı kompozit yapıların kavramsal ve ön tasarımından ayrıntılı analizlerine kadar uzanmaktadır. ESAComp’un kapsamlı malzeme veritabanı tasarım çalışmalarının temelini oluşturmaktadır.

Havacılık, deniz, otomotiv, raylı sistemler, alternatif enerji ve makine endüstrilerinde yoğun olarak kullanılan ESAComp, katı/sandviç laminatlar ve mikromekanik analizler için geniş bir analiz kabiliyetine sahiptir. Ayrıca düz ve eğimli paneller, güçlendirilmiş paneller, kirişler ve sütunlar gibi yapısal elemanlar için analiz araçları içermektedir.

21 Eylül günü saat 16:00’da (TSİ) gerçekleştirilecek web seminer kaydını izleyerek yazılım yetenekleri, HyperMesh Desktop entegrasyonu, OptiStruct ve Multiscale Designer yazılımlarıyla birlikte kullanımı konusunda ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.
http://web2.altairhyperworks.com/esacomp-complementing-hyperworks-composites-2017