1000 $ Ödüllü Altair SimSolid Sosyal Medya Yarışması

Altair SimSolid simülasyon sonuçlarınızın bir animasyonunu, video klibini veya ekran görüntüsünü Twitter, Facebook, Linkedin veya Instagram hesaplarınızda aşağıdaki yazıyı ekleyerek (ingilizce olmalıdır) 1000 Dolar ödüllü yarışmaya katılabilirsiniz.

This assembly has X number of parts and took X minutes to solve using #AltairSimSolid. You can enter to win weekly cash prizes and the $1000 grand prize at altair.com/simsolidgiveaway

– Paylaşımınızın bağlantısını SimSolidGiveaway@altair.com adresine gönderiniz. Her hafta seçilen 5 yarışmacıya her biri 50 Dolar içeren Visa Hediye Kartı verilecektir.
– Kampanya sonunda Altair en iyi 4 adet mesajı seçecek ve halka açık çevrim içi oylama ile 1000 Dolar ödülü kazanan belirlenecektir. ( 2. sıra 250 Dolar, 3. sıra 100 Dolar)
– Yarışmaya, ticari Altair SimSolid  yazılımınızla  veya aşağıdaki bağlantı adresinden indirebileceğiniz ücretsiz deneme versiyonuyla katılabilirsiniz.

https://web.altair.com/altair-acquires-simsolid#section3

Altair SimSolid , tasarımcılar ve tasarım mühendislerinin mesh atma ve geometri sadeleştirme gibi işlemlerle uğraşmadan, modellerinin tüm detaylarını analize katarak ve  saniyeler içerinde çözmelerine  imkan sağlamaktadır. Bu işlem için standart bir masaüstü bilgisayar yeterli olup, çözümler CPU  kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Altair SimSolid eğitim videoları için YouTube kanalımızı ziyaret ediniz.