Yazılım kullanım verilerinin toplanması , analiz edilmesi ve görselleştirilmesi – Altair SAO

Lisans yöneticileri ve mühendislik direktörleri, şirketlerinde kullanılan yazılımların ayrıntılı kullanım verilerinin toplanması , analiz edilmesi ve görselleştirilmesine ihtiyaç duyarlar.

Altair SAO (Software Asset Optimization ), yazılımların kullanım oranlarını tesisler, bölümler, departmanlar ve kullanıcılar arasında görselleştirmenizi ve analiz etmenizi sağlar. Daha iyi planlama ve tahminler için az kullanılan yazılımları tespit etmek kolaydır.

SAO web portalı, kapsamlı detaylandırma yeteneklerine sahip 70’ten fazla uyarı, kullanım ve analiz raporu sunmaktadır. Bir özet raporun yanı sıra yıllık, aylık, haftalık, günlük, saatlik ve 5 dakikalık raporlarda oluşturabilirsiniz.

Altair SAO‘nun desteklediği lisans yönetici yazılımları ; Altair LMX, FlexNet Publisher, BetaCAE, DSLS, Animator V4/GNSLS, ClearCase, IBM LUM, LSTC (LS-DYNA), RLM, Sentinel RMS, Hasp, Altium, Gemalto, Automation Studio, CodeMeter, Mathematica, SlimD, ArborText, Zoo, BetaCAD, LICMAN, Intergraph SmartPlant, OrcaFlex, OLicense.

Yazılım maliyetlerinizi azaltmak istiyorsanız ALTAIR SAO doğru çözüm olacaktır.