Yapay Zeka Destekli Mühendislik Etkinliği

Aşağıdaki soruların yanıtlarını merak ediyorsanız, Altair uzmanlarımızla tanışın ve yapay zeka tabanlı mühendislik için canlı pratik kullanım örneklerini göstermelerini izleyin. 27 Ağustos Salı günü Radisson Blu İstanbul Tuzla’da yapacağımız 3 saatlik etkinliğe katılım ücretsizdir.

  • Yapay zekanın (AI) ürün geliştirme şeklinizi nasıl değiştirebileceğiyle ilgileniyor musunuz?
  • Yapay zeka destekli çözümler mühendislik süreçlerinizi nasıl modernize edebilir?
  • Yapay zeka daha hızlı, daha verimli ve daha doğru olmanıza nasıl yardımcı olabilir?

Örnekler ve kullanıcı uygulamaları size bu yapay zeka araçlarını geliştirme süreçlerinizde nasıl uygulayabileceğinizi gösterecek.

Altair physicsAI, geçmiş simülasyon verilerinizden öğrenerek hızlı fizik öngörüleri sunar. Altair HyperMesh üzerinden erişilebilen bu yapay zeka destekli simülasyon ve tasarım teknolojisi, eski tasarım konseptleri, benzer parçalar veya farklı programlar da dahil olmak üzere mevcut tüm simülasyon sonuçlarını kullanarak modelleri eğitir. Parametrik çalışmaların sınırlarından arınmış olan physicsAI, doğrudan mesh veya CAD üzerinde çalışır. Modern, geometrik derin öğrenmeden yararlanan physicsAI, herhangi bir fizik için geometri ve performans arasındaki ilişkiyi öğrenir. PhysicsAI modelleri eğitildikten sonra geleneksel çözücülerden 10x-100x daha hızlı tahminler sunarak ekiplerin daha fazla konsepti değerlendirmesini ve daha iyi tasarım kararları almasını sağlar. Altair physicsAI, gelişmiş geometrik derin öğrenmeyi günlük CAE kullanıcılarına sunmuştur.

Altair romAI, simülasyon, test veya gerçek dünya verilerini kullanarak statik ve dinamik sistemleri birbirine yaklaştırabilen, 1 yapay zeka destekli güçlü bir uygulamadır. Bu sayede, mühendisler sistemlerin davranışlarını daha hızlı ve doğru bir şekilde tahmin edebilir, böylece tasarım süreçlerini önemli ölçüde hızlandırabilirler.

Altair’in veri analitiği ve yapay zeka destekli platformu RapidMiner, üretim için operasyonel verileri verimliliği artıran, sürdürülebilirliği geliştiren ve pazara sunma süresini azaltan fırsatlara dönüştürür. Havacılık, otomotiv ve ağır ekipman gibi sektörlerde uzun süredir benimsenen yenilikçi çözümlerimiz üretkenliği, performansı ve ürün kalitesini artırırken israfı, arıza süresini ve maliyetleri azaltır. Herkes için üretilen kolay, düşük kodlu veya kodsuz iş akışları ve self servis erişim, herkesin verilerin gizli değerinden yararlanmasını sağlayarak acemileri uzmanlara ve uzmanları süper yıldızlara dönüştürür.