Web Semineri : Otomotiv Sektörüne Yönelik Altair Bushing Modellleri

altair_bushing_model
Giriş
Neredeyse tüm üretici firmaların farklı uygulamalar için (Gürültü ve Titreşim (NVH),Yorulma, Taşıt dinamiği gibi) geliştirdikleri burç modelleri bulunmaktadır. Birçok burç modeli kuvvet aktarımlarını doğru şekilde yapamadığından, analiz sonuçları doğru olmamaktadır. Fiziksel sonuçlarla matematik modelinin eşlenştirilme adımları çok yavaştır ve stabil değildir. Entagratör stabil olmadığından simülasyonlar çok yavaş çalışır.

Çözüm
Altair bushing modeli tüm araç uygulamaları için kullanılabilecek yüksek seviyede konsept bir çözüm sunmaktadır. Gelişmiş bir kütüphaneye sahip olan burç modeli, genliğe veya frekansa bağlı olarak modellenebilir ve gelişmiş araç dinamiği simülasyonlarında, NVH simülasyonlarında ve yorulma simülasyonlarında kullanılabilir. Analitik modellerle test sonuçlarının uyumu BMW ve Honda tarafından onaylanmıştır.

Eksiksiz Çözüm
Sofistike burç modeli modelleme/çözücü/işleme yazılımları arasında etkileşimi gerektirir.Altair Bushing Model,HyperWorks çözümlerini ve mevcut lisansını kullanmaktadır. Verilerin korelasyonunda HyperGraph, bushing simülasyonunda MotionView/MotionSolve,sonuçların görüntülenmesinde HyperView/Graph ve DoE/Optimizasyon işleminde HyperStudy yazılımlarını entegre ve sorunsuz bir şekilde kullanmaktadır.

Ücretsiz web seminerine katılarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tarih 18 Mart 2014
Saat 12:00 TSİ
Kayıt Tıklayınız İZLEYİN