CFD Web Semineri : Altair AcuSolve için mesh oluşturma teknikleri

 

Altair AcuConsole CFD Mesh
Altair AcuConsole CFD Mesh

 

Unstructured Meshing using Altair CFD Solver AcuSolve 06 Ağustos 2014 Saat 09:00 TSİ Web Semineri Kaydı

Mesh oluşturma, CAE simülasyonu yapmadan önce gerçekleştirilmesi gereken önemli bir adımdır. Uygun hesaplama süresi ve insan kaynağı kullanarak doğru sonucu elde etmek için verimli mesh yazılımı ve çözücü teknolojisi gereklidir.

Bu web seminerinde hesaplamalı akışkanlar dinamiği çözücüsü Altair AcuSolve için mesh oluşturma yazılımı Altair AcuConsole yazılımının yetenekleri gösterilecektir.

AcuConsole‘un mesh prosesi doğrudan temel CAD modeli üzerinde batch yaklaşımıyla gerçekleşmektedir. Bu mesh prosesi hızlı, sağlam ve CAD modelinin tam olarak temsil edilmesini sağlamaktadır. Bu webinerde yazılımın birçok güçlü özelliğini kullanıcılara tanıtmayı amaçlamaktadır.

Altair AcuSolve‘un sağlam çözücü teknolojisi, yüksek aspect oranına ve bozuk elemanlara rağmen doğru sonuç elde etme yeteneğine sahiptir. Çözücü teknolojisi ve sağlam mesh oluşturma imkanlarının birleşmesi, CAD modelinden simülasyon sonuçlarına kadar olan kısmın otomatikleştirilmesine imkan tanıyarak diğer yazılımların önüne geçmektedir.