Altair Material Data Center Yayınlandı

Altair Malzeme Veri Merkezi (Altair Material Data Center), tasarımcıların, mühendislerin ve bilim adamlarının bağımsız bir uygulamada veya simülasyon ve optimizasyon araçlarının arayüzleri ( Inspire, SimLab, HyperWorks ) aracılığıyla malzemeleri taramasını, aramasını ve karşılaştırmasını sağlayan bir çözümdür.

Ürün geliştirmede en önemli kararlardan biri, üretim için malzeme seçimidir. Altair, birkaç yıldır malzeme modelleme alanında önemli yatırımlar yapıyor ve kısa süre önce, plastik odaklı malzeme veri tabanı ve malzeme bilgi sistemlerinin önde gelen uluslararası tedarikçisi olan M-Base’i satın aldı.

Şimdi M-Base’in plastik malzeme veritabanıyla birleştirilen Altair Malzeme Veri Merkezi’nin piyasaya sürülmesi, Altair’in simülasyon yoluyla ürün performansını tahmin etmek ve optimize etmek için gereken kritik kapsamlı malzeme bilgilerini ve altyapıyı sağlamasına olanak tanıyor. Tasarımcıların, mühendislerin ve bilim adamlarının yapısal, yorulma, akışkan / termal, elektromanyetik özellikler ve ayrıca üretim sürecine özgü veriler dahil olmak üzere malzemeleri bağımsız bir uygulamada veya Altair simülasyon ve optimizasyon araçlarının arayüzü aracılığıyla kullanmalarını sağlar.

Altair Malzeme Veri Merkezi Özellikleri
Altair Malzeme Veri Merkezi şunları sunar:

Kapsamlı malzeme bilgi yönetim sistemi – veri sayfaları, ham veriler ve çözücü kartları dahil olmak üzere metaller, polimerler ve kompozitler için malzeme verilerine erişim, tedarikçi kaynağına kadar tam izlenebilirlik sağlayarak ekipler arasında geçerli varsayımlar ve tutarlılık sağlar.

Esnek erişilebilirlik ve ölçeklenebilirlik – kullanıcılar, Altair tarafından barındırılan bir SaaS çözümü olarak veya çözüm içindeki özel bilgileri yönetmek için özel olarak Altair Malzeme Veri Merkezine sorunsuzca erişebilir.

Sezgisel kullanıcı deneyimi – malzeme verilerine sezgisel olarak göz atmak, aramak, görüntülemek ve karşılaştırmak için basit web tabanlı arayüz.

Kapsamlı simülasyon merkezli veri görünümleri – Altair ( OptiStruct, Radioss, Mold vb.) ve diğer çözücüler için malzeme kartları hızlı ve kolay bir şekilde oluşturulabilir.

Sorunsuz entegrasyon – açık bir API aracılığıyla, Altair Malzeme Veri Merkezi, kesintiye neden olmayan iş akışı için herhangi bir masaüstü / çözücü ile entegre olabilir.

Geniş ve derin ortaklıklar – doğru, yüksek kaliteli ve güncel malzeme bilgileri sağlayan malzeme üreticileri ile güçlü iş birlikleri.

Altair Malzeme Veri Merkezini lisansına sahip olmak için bizimle iletişime geçiniz.