Altium Designer kullanıcıları için ücretsiz Altair PollEx yazılımı

Altair PollEx for Altium, ilki Altium Designer olan çeşitli ECAD yazılım ürünlerini desteklemek için tasarlanmış Altair PollEx‘in ücretsiz bir sürümüdür.

Altair PollEx for Altium, kart düzeyinde simülasyon ve tasarım doğrulama özelliklerini Altium Designer kullanıcıları için sorunsuz bir şekilde erişilebilir hale getirecektir.

Altair PollEx ile tasarım ilk aşamalarında daha iyi PCB tasarım kararları alarak ürün kalitesini iyileştirebilirsiniz. PCB tasarım incelemesi, analizi, doğrulaması ve erken üretim değerlendirmesi için doğru, fizik tabanlı simülasyonla tasarım zorluklarınızı aşabilirsiniz.

Altair PollEx for Altium | ÜCRETSİZ İNDİRİN

Altium Designer kullanıcıları için ücretsiz Altair PollEx

ECAD yetenekleri için Altair PollEx

ECAD için Altair PollEx, tasarım yaşam döngüsünün başlarında fiziksel, mantıksal, termal ve elektriksel özelliklerin tasarım incelemeleri, analizi, doğrulaması ve üretim değerlendirmesi için eksiksiz bir PCB simülasyon ortamı sağlar.

Sinyal bütünlüğü (SI), EMI güvenlik açığı ve ESD koruması için erken kontroller sunarak dönüş yolu yönlendirmesini, dengeli diferansiyel çiftlerini ve diğer birçok temel özelliği doğrulamayı sağlar.

DFM araçları, olası üretim sorunlarını vurgular ve ECAD aracınızla sıkı entegrasyondan yararlanarak üretim verimini artırır. ECAD’in entegre fizik tabanlı kart düzeyinde termal analizi için Altair PollEx, ekiplerin soğutma ihtiyaçlarını anlamasını sağlar.