Altair, Powersim şirketini satın aldı

ALTAIR, güç kaynakları, motor sürücüleri, kontrol sistemleri ve mikro şebekeler de dahil olmak üzere güç elektroniği için simülasyon ve tasarım araçlarının pazar lideri sağlayıcısı olan Powersim‘i satın aldı.

Bu satın alma, Altair’in elektronik sistem tasarım teknolojisini güç elektroniği alanına genişletiyor.

Altair, Powersim şirketini satın aldı

Satın alma, Powersim’in güç elektroniği ve motor sürücülerinin tasarımı ve simülasyonu için amiral gemisi ürünü olan PSIM‘i içeriyor. PSIM, sistem düzeyinde doğru sonuçlar üretirken rakipsiz simülasyon hızı sunar, herhangi bir ortamda gömülü kod oluşturma ve sorunsuz benimseme dahil olmak üzere kolay uygulamayı güçlendirir ve çeşitli endüstriyel uygulamalar için sağlam sistem düzeyinde tasarım ve simülasyon sağlar.

Powersim’in başkanı ve kurucusu Dr. Hua Jin, “Piyasada bilinen bir marka haline gelen ve güç elektroniği ve motor tahrik simülasyonunda öncülük eden bir teknoloji yarattığımız için gururluyuz” dedi. Altair’e katılmak, elektronik tasarımlarını hızlandırmak isteyen daha fazla kuruluşa teknolojilerimizin kullanımını daha da genişletmemizi sağlayacak.”

Powersim’in yazılımı, Altair’in “Elektronik Sistem Tasarımı” paketine aşağıdakilerle güçlü bağlantılarla entegre edilecektir:

Çözümler patentli lisans sistemi olan Altair UNIT‘le kullanıcılarımıza sunulacaktır.