Altair SimSolid Cloud Yayınlandı

Herhangi bir web tarayıcısından erişebileceğiniz yapısal simülasyon yazılımı Altair SimSolid Cloud, geleneksel sonlu elemanlar analizinde en çok zaman alan ve uzmanlık gerektiren iki görev olan geometri basitleştirme ve meshleme işlemlerini ortadan kaldırarak, karmaşık montajlı yapıların analizini saniyeler ila dakikalar içinde tamamlanıyor.

Ücretsiz Deneyin

Altair, kullanıcıların yeni nesil simülasyon teknolojisine herhangi bir web tarayıcısından, herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda erişmelerini sağlayan yenilikçi, bulut tabanlı bir yapısal simülasyon yazılımı olan Altair SimSolid Cloud’u yayınlandığını duyurdu. SimSolid Cloud, geleneksel sonlu elemanlar analizinde en çok zaman alan ve uzmanlık gerektiren iki görev olan geometri basitleştirme ve meshleme işlemlerini ortadan kaldırarak, karmaşık montajlı yapıların analizini saniyeler ila dakikalar içinde tamamlanıyor.

SimSolid Cloud ile yazılım kurulumuna veya kapsamlı bilgi işlem kaynaklarına gerek kalmıyor. SimSolid Cloud, geometri hazırlama ve meshleme gibi en çok zaman alan görevleri ortadan kaldırmanın yanı sıra, kullanıcıların tercih ettikleri web tarayıcısında gerçekleştirebilecekleri yapısal doğrusal ve doğrusal olmayan statik, modal ve termal stres analizleri de sunuyor. SimSolid Cloud’un temel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Mesh içermeyen teknoloji ve sadeleştirme yapılmamış CAD üzerinden simülasyon
  • Kapsamlı analizi özellikleri
  • Uyarlanabilir (Adaptive) çözücü teknolojisi
  • Otomatik parça bağlantıları
  • Saniyeler içinde sonuçlar
  • Sezgisel, kullanıcı dostu arayüz
  • Kapsamlı malzeme kütüphanesi

SimSolid Cloud, çeşitli sektörlerde karmaşık projeler üzerinde çalışan tasarım mühendisleri, karmaşık geometrileri ve koşulları ele almak isteyen simülasyon mühendisleri ve daha fazlası için de faydalıdır. Özellikle endüstriyel makine, alet ve ekipman üretimi, ağır ekipman, tüketici ürünleri ve mimarlık ve inşaat (AEC) sektörlerindeki kullanıcılar olmak üzere tüm sektörlerdeki kullanıcılar için mükemmeldir.

SimSolid Cloud, gelişmiş mühendislik yeteneklerini herkesin kullanımına sunan esnek bir abonelik seçeneği içerir ve özellikle donanım veya yazılım bakımına önemli yatırımlar yapmak zorunda kalmadan tasarım ve mühendislik süreçlerini optimize etmek isteyen bağımsız profesyoneller ile küçük ve orta ölçekli işletmeler için idealdir.

Altair SimSolid Cloud Uygulama Videoları;

Soru ve taleplerinizi iletişim formunu kullanarak bize iletebilirsiniz.