Altair HyperWorks CFD Yazılımı

Akışkanlar dinamiği analizleri için modellerinizi Altair HyperWorks CFD yazılımını kullanarak kolay ve hızlı şekilde oluşturabilirsiniz.


Daha önce Altair HyperMesh klasik arayüzünde yapmış olduğunuz işlemleri 2019 versiyonundan itibaren artık kullanması ve öğrenmesi kolay Altair HyperWorks CFD yazılımında gerçekleştirebilirsiniz. Her yeni versiyon ve güncellemede yeni özellikler eklenmesinden dolayı en güncel versiyonu ( Kasım 2020 itibariyle v2020.1) kullanmanızı öneriyoruz.

Öne Çıkan Özellikler :

  • İçeri alınan geometrideki olası problemlerinin otomatik olarak tespit edilmesi ve detaylı gösterimi. Bu hataların otomatik veya yarı otomatik düzeltilmesi.
  • Kullanıcı dostu arayüz tasarımının sezgisel kullanımına imkan sağlaması
Altair HyperWorks CFD Yazılımı Ribbon Menü İkonları
  • Analiz parametrelerinin geometri üzerinden doğrudan kolayca tanımlanması
Altair HyperWorks CFD Analiz Parametre Tanımlamaları
  • Altair AcuSolve akış ve termal analiz çözücüsü için analiz tanımlamaları ve geometri boyutları üzerinden gerekli mesh boyutlarının ( sınır katmalar vb.) otomatik belirlenmesi ve ardından AcuSolve simülasyonunun başlaması
  • Şekle göre mesh iyileştirme ayarlarını tanımlamak için ZONE tanımlanma işleminin kutular, küreler ve silindirler şeklinde model üzerinden interaktif şekilde gerçekleştirilmesi.
Altair HyperWorks CFD - Mesh hassasiyeti için bölgesel ZONE oluşturma
  • Altair tarafından geliştirilen entegre sonuç inceleme araçlarıyla sonuçların detaylı incelenmesi ve görüntülenmesi

ST Mühendislik YouTube kanalımızda yer alan videoları izleyerek işlem adımlarını inceleyebilirsiniz.