Tasarım Hızında Simülasyon

Batarya karkasından bisikletlere ve braketlere kadar ürününüz ne olursa olsun, Altair SimSolid ile yapısal performansı saniyeler içinde değerlendirebilirsiniz.

24 Kasım’da yapılacak olan sanal ve ücretsiz etkinliğe katılın, hızlı tasarım yinelemesi için oyunun kurallarını değiştiren yapısal analiz çözümü olan Altair SimSolid‘in uygulama örneklerini öğrenin.

SUNUM KAYITLARI

Altair SimSolid, geleneksel simülasyon yazılımları ( Altair OptiStruct vb.) ve CAD’e gömülü simülasyon modülleri için gerçekleştirilen ve en çok zaman alan iki süreci; geometri sadeleştirmesi ve sonlu elemanlar meshi oluşturma ihtiyacını ortadan kaldırarak tasarımcıların, tasarım mühendislerinin ve analizcilerin ürünlerin yapısal performansını hızlı şekilde değerlendirmelerini sağlamaktadır.

Sanal konferansta aralarında Jaguar Land Rover, General Motors, Whirlpool vb. hem büyük OEM’ler hem de tedarik zincirindeki firmalar bu devrim niteliğindeki simülasyon teknolojisinin uygulama örneklerini katılımcılarla paylaşacaklardır.

Ücretsiz konferansa katılarak Altair SimSolid’in tasarım ekiplerinin yapısal performansı saniyeler içinde değerlendirmesine, daha iyi tasarımlar geliştirmesine, ürün geliştirme süresini kısaltmasına ve risk ve maliyeti azaltmasına nasıl imkan sağladığını öğrenebilirsiniz.

SolidWorks, Creo, Onshape, Fusion 360, Solid Edge veya Inventor kullanıyor musunuz? Bu etkinliğe kesinlikle katılmalısınız .

SUNUM KAYITLARI

Konferans programı

Altair SimSolid konferans programı 24 Kasım 2020