Ücretsiz e-Kitap: Altair Inspire Print3D ile Katmanlı Üretimi Öğrenin

Altair Katmanlı ÜRetim Ücretsiz E-kitap

Altair Inspire Print3D ile katmanlı üretimi öğrenmenize imkan sağlayacak olan ücretsiz e-kitap yayınlandı.

Altair uzmanlarınca hazırlanan 153 sayfalık ücretsiz e-kitap içerisinde katmanlı üretim (eklemeli imalat) yöntemleri, temelleri ve Altair Inspire Print3D yazılımıyla analizlerin gerçekleştirilmesi anlatılmaktadır.

Ücretsiz İndirin

Altair Inspire Print3D, Altair Inspire‘da özellikle eklemeli üretim simülasyonu için araçlar içeren bir bölümdür. Parçayı baskıya hazırlayabilir, baskı yatağına yönlendirebilir, baskı destekleri oluşturabilir ve hazırlanan parçayı ve 3D baskı desteğini içeren bir dosyayı dışa aktarabilirsiniz. Ayrıca basılı parçayı yer değiştirme, gerilim (von mises), sıcaklık ve plastik gerinim için de analiz edebilirsiniz.

Inspire Print3D, malzeme kullanımını, baskı sürelerini ve son işlemeyi azaltarak ürün geliştirme ve katmanlı üretim maliyetlerinde düşüş sağlar. Seçimli Lazer Eritme (SLM) parçalarının tasarımı ve proses simülasyonu için hızlı ve doğru bir araç seti sağlar.

Altair lisans sistemi sayesinde katmanlı üretime uygun şekilde Altair Inspire yazılımıyla tasarımınızın ağırlığını topoloji optimizasyonuyla azaltabilir, elde ettğiniz konsept tasarımı aynı arayüzde harici bir CAD yazılımına ihtiyaç duymadan düzenleyerek Altair Inspire Print3D araçlarıyla analiz edebilirsiniz. Detaylar için –>