Sonlu eleman simülasyonlarına gelişmiş doğruluk getiren PolymerFEM Altair APA’ya katıldı

Kullanıcıların kauçuklardan, plastiklerden, yapıştırıcılardan ve biyomateryallerden yapılan ürünlerinin daha doğru sonlu eleman simülasyonlarını gerçekleştirmesini sağlayan PolymerFEM, Altair Partner Alliance’a (APA) katıldı.

PolymerFEM, sonlu eleman (FE) simülasyonlarında kullanılabilecek en iyi malzeme modellerini kanıtlamaya odaklanmış uzman bir şirkettir. APA’nın bir üyesi olarak, Altair lisans sahipleri artık PolymerFEM’in iki ürününe ücretsiz erişebiliyor: MCalibration® ve PolyUMod®.

MCalibration, mühendislerin hem PolyUMod malzeme modellerini hem de Altair Radioss Bergstrom-Boyce modelini deneysel verilere hızlı bir şekilde kalibre etmelerini sağlar. MCalibration, deneysel test verileri için en iyi malzeme parametrelerini hızlı bir şekilde bulmak için güçlü doğrusal olmayan algoritmaları kullanır. Bu araç, malzeme modellerini çok çeşitli deneysel koşullarda karmaşık bir test verileri kümesiyle eşleştirmeye yardımcı olur.

MCalibration arayüzü -Altair partner programı
MCalibration ile FE simülasyonu için gelişmiş, doğrusal olmayan malzeme modellerini seçin ve kalibre edin

MCalibration’ın faydalarına ek olarak, Altair Radioss kullanıcıları, polimer bileşenlerinin cevabını daha doğru bir şekilde tahmin etmek için PolyUMod kütüphanesini kullanabilir. Ticari FEA yazılımları, birçok malzeme türünü doğru bir şekilde simüle etmek için gereken malzeme modellerinden hala yoksundur. PolyUMod ile kullanıcılar, termoplastikler, termosetler, elastomerler, köpükler, dolgulu plastikler ve biyomalzemeler dahil olmak üzere neredeyse tüm polimer sistemlerini kapsayan malzeme modellerine erişebilir.

PolymerFEM’in ürünleri, tüketici elektroniği, spor malzemeleri, hammadde üretimi ve otomotiv gibi sektörlerdeki kulanıcılarla kauçuk, plastik veya yapıştırıcı içeren projeler hakkında değerli bilgiler sağlar.

PolyUMod - Radioss kullanımı
PolyUMod ile mühendisler, polimer bileşenlerin davranışını doğru bir şekilde tahmin edebilir

Detaylı bilgi için 13 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan web seminerine katılabilirsiniz.

Web seminer kaydını izleyerek çözüm hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.