Pratt Miller, Altair Partner Programına (APA) katıldı.

FE tabanlı lastik modeli PM-FlexTire, sanal araç geliştirme ve mobilite platformları için Altair EDEM dökme ve tanecikli malzeme simülasyon yazılımıyla entegre edilmiştir. PM-Flex-Tire yalnızca APA kapsamında kullanılabilmektedir.

Altair EDEM - MotionSolve uygulama örneği
Altair EDEM – Altair MotionSolve ve PM-FlexTire ortak çözümü

Lastikler ve yumuşak arazi arasındaki etkileşimin yüksek doğrulukta simülasyonu artık Altair simülasyon kullanıcıları için sürekli genişliyen APA ekosistemi aracılığıyla kullanabilecektir. Beş yıllık bir işbirliğinin ürünü olan PM-FlexTire, Pratt Miller Engineering’in lasitk mühendisliği uzmanlığını, Altair’in dökme ve granüler malzeme simülasyon yazılımı Altair EDEM‘le ve mekanik sistem simülasyon yazılımı Altair MotionSolve ile birleştirilmiştir. Yumuşak zeminli arazilerde çalışan araçlar ve mobil platformlar üzerinde çalışan tasarımcılar, prototip oluşturmada, pazara sunma süresinde ve genel geliştirme maliyetlerinde önemli düşüşler içeren bu imkanla önemli avantajlar kazanacaklardır.

Flex lastik Altair EDEM uygulama örneği
Altair EDEM’le birlikte rijit ve PM-FlexTire kullanım karşılaştırması

PM-FlexTire, savunma, tarım, inşaat, otomotiv ve ticari ağır taşıtlar gibi sektörler için arazi hareketliliğinin hızlı ve doğru bir şekilde geliştirilmesi için son teknoloji bir üründür.

Ayrıntılı bilgi için 10 Haziran günü saat 17:00’de (TSI) düzenlenecek web seminerine katılabilirsiniz.

Breakthrough Virtual Development Capability for Soft-Soil Mobility Platforms and Vehicles

Altair Partner Program (APA) yazılımları, Altair lisans sahiplerine ücretsiz sunulmaktadır

PM-FlexTire, FE tabanlı lastik modeli