Altair EEvision ile Elektronik Sistem Görselleştirme

Modern otomotiv, havacılık ve endüstriyel elektronik sistemlerin karmaşıklığının artması, geliştirme ekipleri ve servis operasyonları için büyük bir sorun yaratmaktadır. Mühendisler ve teknisyenler, anlaşılmaz statik dokümantasyon veya CAD ekranlarını kullanarak kritik bilgileri bulmaya çalışarak saatler harcamaktadır. Bunun ürün kalitesi, bakım ve programlar üzerinde önemli bir etkisi vardır.

Altair EEvision, bireysel geliştirme ve bakım durumlarına özgü devre şemalarını, kablo demetlerini ve bileşen özelliklerini kolayca oluşturan çevrimiçi bir görselleştirme ve hata ayıklama çözümüdür. Orijinal ECAD verileri, Excel tabloları veya tescilli veriler girdi olarak alındığında, şemalar otomatik olarak oluşturulur ve anında keşfedilerek karmaşık sistemlerin kolay ve hızlı bir şekilde anlaşılmasına olanak tanır. Google tarzı canlı arama özellikleri, büyük veri dosyalarından kesin bilgilerin çıkarılmasına ve anlaşılması kolay bir şekilde görüntülenmesine olanak tanır.

ECAD sistemleri ve kağıt bakım kılavuzlarından farklı olarak artımlı şemalar, geliştirme ve hata ayıklamayı hızlandırmak için önemli verileri vurgularken gereksiz ayrıntıların karmaşasını azaltır. Şema üzerinde görüntülenen önemli bilgiler, örneğin güç dağıtımı, bileşen ayrıntıları ve diğer terminoloji ile mühendis sistemde hareket ettikçe görünümler değiştirilebilir ve dönüştürülebilir.

Otomatik kablo demeti bağlantısı oluşturma

Geliştirme için

Günümüzde geliştirme mühendisleri için elektronik bir sistemin bilmedikleri bölümlerine erişmesi ve bunları anlaması oldukça zordur. Hızlı bir aramayla elde edilen güvenilir ayrıntılar, sorunların verimli bir şekilde tasarlanmasını ve hata ayıklanmasını sağlar. Belirli görünümleri hızlı bir şekilde arama, nedensel etkiler için kolayca inceleme ve ardından bir sonraki hata ayıklama görünümüne bağlanma yeteneği, sorunların sorunsuz bir şekilde teşhis edilmesi için kritik öneme sahiptir. Bu da daha hızlı geliştirme ve nihai üründeki sorunların ortadan kaldırılmasını sağlar.

Üretim ve Servis için

Teknisyenler genellikle statik şematik diyagramlarla ve birçok ürün varyantını kapsayan sayfalarca kağıt kılavuzla uğraşmak zorundadır. Varyanta özgü araç numaralarına (VIN) veya arıza teşhis kodlarına (DTC) dayalı olarak bir sorun alanı şemasını hızlı bir şekilde oluşturma yeteneği, üretim ve servis verimliliğinde ileriye doğru bir sıçramayı temsil eder. Teknisyenler her zamankinden daha karmaşık elektronik sistemlerle uğraşırken, üretim ve servis süresi önemli bir maliyet farklılaştırıcısı haline gelmiştir.

Altair EEvision platformu Windows, Linux veya Bulut tabanlı uygulama olarak kullanılabilir ve standart web tarayıcıları kullanılarak İnternet (veya Intranet) üzerinden sunulur. Bu, karmaşık kurulum veya yazılım lisansı olmadan ağ özellikli herhangi bir cihazdan ve konumdan kolay kullanıcı erişimi sağlar.

Soru ve demo talepleriniz için iletişim formunu kullanabilirsiniz.