Aynı Oturumda Birden Fazla HyperMesh Penceresi Nasıl Açılır ?

Aynı anda, her biri kendi modeline sahip birden fazla Altair HyperMesh penceresini 2022.3 versiyonuyla birlikte açabilirsiniz. Bu, uygulamanın birden fazla kopyasının açık olması ihtiyacını ortadan kaldırır ve bellek (RAM) yükünü azaltır.

Okumak yerine izlemeyi tercih edenler için video sayfanın en altında yer almaktadır.

Pencere ve sayfa yönetimi

Sayfa başına en fazla 16 pencere desteklenir. Birden çok sayfa da destekleklenmektedir.Tüm pencerelerin ve sayfaların organizasyonu bir oturum dosyasına kaydedebilirsiniz.

Model senkronizasyonu

Model görünümü pencereler arasında senkronize edilebilir. Yan yana iki pencere varsa ve ilk pencerede modeli döndürür ve/veya yakınlaştırırsanız, ikinci penceredeki model uyum içinde hareket edecektir.

Pencereler Arası Kopyalama ve Yapıştırma

Varlıklar bir pencerede kopyalanmak üzere seçilebilir ve ardından başka bir pencerenin modeline yapıştırılabilir. Bu, çoğu varlık türüyle çalışır. Kopyalama seçimi grafiksel olarak veya Browser aracılığıyla yapılabilir.
Aşağıdaki varlık kategorileri desteklenmektedir:

  • Elements, Surfaces, Lines
  • Parts, Materials, Properties, LoadCollectors, Optimization Entities
  • Loads and Vectors

Altair HyperWorks 2022.3 versiyonunu denemek için Altair ONE Marketplace‘den indirebilirsiniz. Lisans sahipleri kurulum dosyasını CONNECT adresinden indirebilirler. Sorularınızı iletişim formunu kullanarak paylaşabilirsiniz.