Altair Twin Activate 2023.1 Yeni Özellikler

Ürün yaşam döngüsünün herhangi bir aşamasında gerçek zamanlı dijital ikiz dağıtımı ile tüm sistem simülasyonunu mümkün kılan, açık ve esnek bir entegrasyon çözümü olan Altair Twin Activate 2023.1 versiyonu yeni özelliklerini bu yazıda bulabilirsiniz.

Taleplerinizi iletişim formunu kullanarak paylaşabilirsiniz.

ÜCRETSİZ Altair Twin Activate Personal Edition

Ağaç görünümü pencerenin sol tarafına eklenmiştir. Bu, çok sayıda çift tıklama yapmadan farklı alt klasörler arasında doğrudan geçiş yapmanızı sağlar.

Palette Browser – Twin Activate 2023.1

Ek arama işlevi eklenmiştir. Yeni arama özelliği, demo modellerdeki blokları ve bileşenleri aramanızı sağlar. Bu, belirli bir blok veya bileşenin kullanımı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız yararlıdır.
Temel dosya araması varsayılan olarak görünür durumdadır. Blok aramaya geçmek için simgenin üzerine tıklayın. “Yalnızca Tüm İsimler” (Whole Names Only) veya “Joker Karakter Kullan” (Wildcards) gibi arama seçenekleri her ikisi için de kullanılır.

Demo Browser – Arama Özelliği

Ayrılmış Çıkışlar

Statik bir modelin birden fazla çıkışı varsa, tek bir romAI modelini birden fazla romAI’ye bölmek için “Çıkışları Ayır” seçeneğini belirleyebilirsiniz.

romAI’nin Twin Activate bloğunda, birden fazla romAI otomatik olarak tek bir blok halinde okunur.

Altair Twin Activate’in iletişim protokolü seçeneklerinden biri, IoT’de (Nesnelerin İnterneti) kullanılan ve bilinen bir iletişim protokolü olan MQTT’dir. MQTT broker’ına, yerel veya harici olarak, çok hızlı ve hafif bir şekilde hem yayınlama hem de abone olmak mümkündür.

Help içerisine “Connect to an MQTT Broker using Twin Activate” başlıklı yeni bir tutorial eklenmiştir.

Yeni OML ( ComposeOpen Matrix Language) fonksiyonları eklenmiştir.

  • MQTT
  • RestAPI
  • TCP/IP
  • UDP
  • JSON

Diğer yeni özellik ve geliştirmeler için lütfen versiyon notlarını inceleyiniz.