Altair, FlightStream yazılımını geliştiren Research In Flight şirketini satın aldı

Altair, havacılık ve savunma sektöründe geniş bir kullanımına sahip olan ve denizcilik, enerji, turbo makine ve otomotiv uygulamalarında büyüyen bir akışkanlar dinamiği (CFD) yazılımı olan FlightStream‘in geliştiricisi Research in Flight şirketini satın aldı.

FlightStream Akış Çözücüsü

FlightStream®, yüksek doğruluklu CFD simülasyonları ile mühendislerin ve tasarımcıların ihtiyaçları arasında köprü kuran, kullanıcı dostu ancak güçlü bir akış çözücüsüdür. Olağanüstü yüksek hesaplama hızları ve düşük donanım ihtiyacı, kolaylaştırılmış bir kullanıcı arayüzü ve sağlam aerodinamik çözücü ile birleştiğinde, havacılık ve savunma uygulamaları ve ötesi için erken aşamadaki hızlı tasarım yinelemeleri ve derinlemesine aerodinamik çalışmalar için paha biçilmez bir araç haline getirir.

FlightStream®, sıkıştırılabilir etkileri ve benzersiz bir yüzey girdap yeteneği de dahil olmak üzere subsonikten supersonik akışları yakalayabilir. Panel yöntemi akış çözücülerinin güçlü yanlarını kullanır ve modern hesaplama teknikleri ile bunları geliştirerek, karmaşık aerodinamik olayları işleyebilen hızlı bir çözücü sağlar.

FlightStream®, ABD Hava Kuvvetleri tarafından onaylanmış bir yazılımdır ve NASA Ames ve Langley Araştırma Merkezlerinin yanı sıra ABD Ordusu tarafından da kullanılmaktadır. Yazılım, Altair® HyperWorks® tasarım ve simülasyon platformuna entegre edilecek ve Altair UNIT lisans sistemi aracılığıyla ek ücret ödemeden kullanılabilecektir.

Altair CFD ve diğer çözümler hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçin.