Future.HPC – Altair Sanal Konferansı

Yüksek performanslı bilgi işlemin rekabetçi mühendislik, araştırma ve tasarım için gerekli olduğunu biliyorsunuz.

Yüksek performanslı bilgi işlem (HPC) rekabetçi mühendislik, araştırma ve tasarım için son derece gereklidir. HPC, veri analitiği, makine öğrenimi ve yapay zekayı destekler.

ALTAIR’in sanal etkinliği Future.HPC‘de dünyanın en yenilikçi şirketlerinin çığır açan sonuçlar için HPC’den ve bulutun “sonsuz” ölçeklenebilirliğinden nasıl yararlandığını öğrenebilirsiniz.

HPC’nin hızlandırma potansiyeline adanmış sanal bir etkinlik olan Future.HPC, 17-18 Mayıs günleri 11:00 – 15:00 (TSİ) saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Google, 3M, Merck, Intel, AMD, Punch Torino, Bristol Myers Squibb, AMD, Microsoft Azure vb. firmalarının oturumlarını ücretsiz takip etmek için hemen KAYIT OLUN.

Katılmanız için 5 neden

  1. Birinci sınıf açılış konuşmacıları
    Polaris, Argonne Ulusal Laboratuvarı, Google Cloud ve daha fazlasının sunumlarını, yeni ortaya çıkan trendler ve yenilikçi şirketlerin gelecekte tasarım, çalışma ve rekabet etme biçimlerini dönüştüren çığır açan teknolojileri için izleyin.
  2. Canlı sesli çeviriler
    Tüm sunumlar, küresel katılımcılar için Fransızca, İtalyanca, Almanca, Portekizce, İspanyolca, Çince ve Japonca dillerinde canlı sesli çevirilerle sunulacaktır.
  3. Canlı Soru-Cevap oturumları sırasında uzmanlarla sohbet edin
    Konuşmacılarla konuşun ve en zor sorularınızın yanıtlarını alın.
  4. Uzman panel tartışmaları
    Endüstri uzmanları, hava ve iklimde HPC, yaşam bilimlerinde çığır açan sonuçların hızlandırılması ve yarı iletken kuruluşlar için başarının ölçülmesi gibi önemli konuları tartışmak için bir araya gelecek.
  5. İzlerken kazanın
    Harika ödüller kazanma şansı için canlı oturum anketlerinde soruları yanıtlayın!
Future.HPC – Altair Sanal Konferansı