XenomatiX ve Applus+IDIADA, Altair partner programına (APA) katıldı

Altair Partner programına (APA) XenomatiX ve Applus+IDIADA çözümleri eklendi. Her iki firma da otomotiv endüstrisi için dijitalleştirilmiş yol verileri sunuyor ve Altair lisans sahiplerine ücretsiz olarak, Altair MotionSolve‘de taşıt dinamiği simülasyonunu geliştirecek, yüksek doğrulukta yol veri setlerinden oluşan genişletilmiş bir kütüphaneye erişim imkanı sağlayacak.

IDIADA, Altair MotionSolve kullanıcılarına yol koşullarını yeniden oluşturan ve simüle eden ve her lastik modeliyle uyumlu olan IDIADA İspanya Sanal Test Pisti (ISVPG) yüzeylerini sunacaktır. 13 farklı simüle edilmiş pist ve yol koşulundan bazıları, tümü farklı koşullarda lastik ve araç performansının farklı koşullarını ve yönlerini simüle eden genel yol, kuru yol tutuşu, ıslak yol tutuşu ve yorulma pisti içerir. Pistlere ek olarak, Altair MotionSolve bileşenlerin, kontrol sistemlerinin ve tam araçların geliştirilmesini geliştirir ve üreticilerin gerçek hayattaki fiziksel testler ve yol hatları ile ilişkili zaman ve maliyetlerinden tasarruf sağlar. Yazılım ayrıca üreticilerin araçların dayanıklılığını, konforunu ve performansını geliştirmesine yardımcı olabilir.

IDIADA İspanya Sanal Deneme Pisti

IDIADA çözümü hakkında daha fazlasını öğrenmek için web seminerine kayıt yaptırmayı unutmayın | 01 Haziran 2022 Saat 17:00 TSI | Enhance Vehicle Performance Simulation with Digitalized Road Data

Altair lisans sahipleri ek olarak, yüksek hassasiyetli XenoTrack dijital yol verilerine de erişebilecekler. XenoTrack kütüphanesinde, beton, asfalt, parke taşı gibi asfalt yüzeyler ve çamur, çakıl ve kum gibi asfaltsız yüzeyler dahil olmak üzere farklı yol kaplama türleri ve bunların benzersiz özellikleri mevcuttur. Kaldırım tipinin araç davranışı üzerindeki etkisini incelemek, Altair kullanıcılarına yol-araç etkileşimi hakkında fikir verecektir. Bu araçlarla kullanıcılar, bileşenleri ve tasarım öğelerini daha doğru bir şekilde modellemek için gerçek dünyadaki yol girdilerini birleştirme gücüne sahip olacaklar.

XenomatiX taranmış yol datası

XenoTrack çözümü hakkında daha fazlasını öğrenmek için web seminerine kayıt yaptırmayı unutmayın | 25 Mayıs 2022 Saat 17:00 TSI | Transform Vehicle Simulations with Accurately Measured Road Surface Data

Her iki kütüphane Altair MotionSolve 2022 versiyonuyla kullanıcılara sunulmaktadır.