Yapay Zeka ile İşinizi Geliştirmenin 50 Yolu

Şirketlerin dijital dönüşümünde önemli bir adım, rekabet avantajı elde etmek, üretkenliği artırmak ve gizli verimlilikleri ortaya çıkarmak için Yapay Zeka ve Makine Öğreniminden yararlanmanın yollarını bulmaktır. Bazen bu teknolojileri kullanmaya başlamanın en zorlu kısmı, üzerinde çalışılacak doğru ilk kullanım örneğini bulmaktır.

Her kullanım senaryosu eşit yaratılmamıştır. Bazı kullanım senaryoları oldukça uygulanabilirdir, ancak çok kullanışlı değildir. Diğerleri yüksek etkiye, ancak düşük uygulanabilirliğe sahiptir. Şirketiniz için en iyi kullanım örneklerini bulmak için doğru verilere, projeye dahil olan doğru kişilere sahip olmanız ve herkesin istenen potansiyel sonuç konusunda net olduğundan emin olmanız gerekir.

Keşfedilecek potansiyel kullanım senaryolarından oluşan bir portföy oluşturmak yaygın olarak kullanılan bir en iyi uygulamadır. Altair RapidMiner ücretsiz bir yapay zeka değerlendirmesi sunuyor ve öğrenebileceğiniz yüzlerce başarılı kullanım örneğine sahip. İlham alabileceğiniz en etkili 50 vaka çalışması bu klavuzda bir araya getirildi. Bunu kurumsal yapay zeka seçeneklerinin gerçek bir menüsü olarak düşünebilirsiniz.

65 Sayfalık ÜCRETSİZ Klavuzu İndirin

Klavuzdaki bölümler ‘Etki Özetleri’ olarak adlandırılmaktadır ve yapay zekanın Altair RapidMiner ile ilerlemeye nasıl yardımcı olduğunu gösteren gerçek vaka çalışmalarıdır. Bazıları rekabet avantajlarını korumak için anonimdir, bazıları ise müşterilerimizin ve ortaklarımızın onayı ile yayınlanmıştır. Ortak olan tek şey, tüm bu kullanım örneklerinin muazzam bir iş etkisine sahip olmasıdır. Birçoğu bariz bir şekilde geliri artırıyor, çoğu maliyetleri düşürüyor ve bazıları da riski azaltıyor. Bazı kullanım örnekleri çok spesifik bir sektörle ilgilidir ancak yine de aynı sektörde olmayan işletmeler için rehberlik sağlayabilir. Bunlar her bir kullanım örneğinde ‘evrensel uygunluk’ başlığı altında belirtilmiştir. İşletmeniz için hangi kullanım örneğini denemek ve çoğaltmak doğru olur? Tek yapmanız gereken en etkili ve ulaşılabilir görüneni seçmek, biraz veri bulmak ve başlamak.

65 Sayfalık ÜCRETSİZ Klavuzu İndirin

Şirket verilerinizle uygulamalar yapmak için Altair RapidMiner yazılımını ücretsiz indirin ve deneyin

Soru ve talepleriniz için bize ulaşın