Altair RapidMiner – Veri Analitiği ve Yapay Zeka için Birleştirilmiş Tek Platform

Altair, sahip olduğu veri analitiği teknolojisini tek bir platformda birleştirerek tüm veri analitiği ve AI paketini Altair RapidMiner olarak yeniden markalaştırdığını duyurdu. RapidMiner ve World Programming‘in satın alınmasının ardından Altair RapidMiner platformu, veri alımı ve modellemeden operasyonelleştirme ve görselleştirmeye kadar kapsamlı uçtan uca çözümler sunuyor. Ek olarak, platform artık Altair UNIT lisans sistemiyle kullanılabilir ve kullanıcılara yeni nesil Yapay Zeka yetenekleri sunar.

Altair RapidMiner, bir kuruluşun en önemli üç varlığı olan veri, insan ve süreçleri etkin bir şekilde birbirine bağlamak için engelleri ortadan kaldırıyor. Kuruluşları dönüştürmek için rakipsiz ve eksiksiz bir araç setiyle, sorunsuz bir geleceğe giden yolu açıyoruz,” diyor Altair’in baş teknoloji sorumlusu . “Platform, her beceri seviyesinden kullanıcının projeleri fikirden üretime hızlandırmasını sağlıyor, eski ortamları modernize ediyor ve masaüstü ve bulut teklifleriyle kurumsal ihtiyaçlara cevap veriyor. Sizi olduğunuz yerde karşılıyoruz ve gelecekte nereye giderseniz gidin şirketinizle birlikte gelişiyoruz.

Sam Mahalingam – CTO , Altair

Altair RapidMiner platformu, kuruluşların dijital dönüşüm yolculukları boyunca karşılaştıkları en zorlu engellerin üstesinden gelen benzersiz yeteneklerle analitik yaşam döngüsü boyunca genişlik ve derinlik sunar.

En önemlisi, Altair RapidMiner:

  • Yapay zeka girişimlerini büyük bir veri bilimcisi ekibine veya pahalı hizmet sözleşmelerine ihtiyaç duymadan ölçeklendirir. Kuruluşlar, acemiden uzmana kadar kullanıcıların veri odaklı içgörüler sağlamak için gereken araçlardan yararlanabilmesi için iş gücünün becerilerini artırabilir.
  • Kullanıcıların herhangi bir kaynaktan kolayca veri ayıklamasını ve hazırlamasını, işletmenin temelini oluşturan raporlar ve PDF’lerle çalışmasını sağlar.
  • Pahalı eski ortamları modernize etme baskısını hafifletir. Ekipler SAS dil programlarını, modellerini ve iş akışlarını doğrudan çok dilli bir ortamda (örn. Python, R, SQL) oluşturabilir, sürdürebilir ve çalıştırabilir.
  • Daha fazla modelin üretime geçmesini sağlar. Ekipler modelleri daha hızlı operasyonel hale getirebilir ve paylaşılan bir MLOps ortamında sürekli olarak izleyebilir.
  • Büyük miktarda hızlı değişen veriyi işler ve görüntüler. Kullanıcılar saniyenin altında akış, toplu iş ve iş zekası (BI) veri uygulamaları oluşturabilir.

Bir kuruluş ister uçtan uca ister birleştirilebilir analitiğe ihtiyaç duysun, Altair RapidMiner müşterilerin çeşitli ekiplerine doğru zamanda doğru aracı sunmalarını sağlar.

Şirketinizi Geliştirin

Altair RapidMiner platformuna ek olarak Altair, kurumların veri analitiği programlarını şekillendirmelerine ve Center of Excellence (CoE) metodolojisi ile çalışanlarına beceri kazandırmalarına yardımcı olur. CoE, en yüksek öncelikli kullanım durumlarını belirler ve ilk olarak bunların ele alınmasına yardımcı olur, iş kolu ekiplerini veri analitiği sorunlarını kendi başlarına ele alabilmeleri için geliştirir ve iş analistlerinden veri bilimcilerine kadar herkesi sorun için doğru araçları kullanmaları konusunda eğitir.

Eğitim, tüm beceri seviyelerinden ve sektörlerden kullanıcılar için kendi hızında, kişi tabanlı öğrenme sağlayan Altair RapidMiner Akademisi aracılığıyla mevcuttur. Bu programlar, rollere, bilgi alanlarına ve beceri seviyelerine uyacak şekilde tasarlanmış kurslar sunar.

Altair UNIT Lisans Sistemi : Esneklik ve Değer

Tarihsel olarak veri analitiği sektörü, maliyetleri artıran ve erişimi sınırlayan adlandırılmış kullanıcı fiyatlandırması etrafında dönmüştür. Altair’in altın standart yazılım lisanslama sistemi olan Altair UNIT lisans sistemi, veri analitiği çözümlerine erişimi demokratikleştirirken aynı zamanda bu araçlara erişimi her zamankinden daha uygun hale getiriyor. Altair’in tüm veri analitiği ve yapay zeka ürünlerine Altair UNIT aracılığıyla erişebilme olanağı, kullanıcılara yazılımı her yerde çalıştırma esnekliği, ihtiyaç duyduklarında hangi yazılım araçlarına ihtiyaç duyacaklarını seçme özgürlüğü ve kullanımı en üst düzeye çıkaran ve maliyeti en aza indiren benzersiz bir değer sunar.

ÜCRETSİZ İndirin ve Deneyin