4 adımda Altair EDEM öğrenme eğrinizi hızlandırın!

Dökme ve tanecikli malzeme simülasyon yazılımı Altair EDEM‘i öğrenmenizi hızlandırmak için çeşitli kaynaklar Altair tarafından sağlanmaktadır. EDEM’de yeniyseniz, eLearning kursları, YouTube’da How-to videoları ve tüm seviyeler için çevrimiçi eğitimlerde vardır. Bu 4 EDEM kaynağı, yazılımın temellerini öğrenmenize ve mevcut EDEM becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olacaktır. Aşağıdaki kaynaklar bölümüne göz atın ve tanecikli malzeme uygulamalarını simüle etmeye başlayın!

1. Altair EDEM Eğitim Dokümanları

Altair Community’de çok çeşitli uygulamaları kapsayan 30’dan fazla eğitim dokümanı bulunmaktadır. Başlamanıza yardımcı olacak giriş niteliğinde dokümanlar ve destekleyici model dosyları vardır. Ayrıca, EDEM Temas (Contact) Modelleri uygulamalarını göstermek için tasarlanmış eğitimler de sunulmaktadır. Ayrıntılı bilgi ve eğitim dokümanları bağlantıları sunan aşağıdaki blog yazısını ziyaret edin! Aşağıdaki video, EDEM eğitimlerini nerede bulabileceğiniz konusunda size rehberlik edecektir.

EDEM Tutorials – EDEM – Altair Products – Altair Community

2. Altair EDEM eLearning

EDEM eLearning kursları en popüler EDEM araçlarını kapsar ve yazılımla başlamanın en kolay yollarından biridir. Simülasyonunuzu nasıl kuracağınız, çalıştıracağınız ve analiz edeceğiniz konusunda size rehberlik edecek kursa göz atın. Tek yapmanız gereken EDEM eLearning – EDEM’e Giriş kursuna kaydolmak ve başlamak, eLearning kursları hakkında daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz:

New to EDEM ? – Check the EDEM eLearning courses – EDEM – Altair Products – Altair Community

Find learning (altair.com)

3. Altair How-to kanalı

Bu, oynatma listeleri halinde düzenlenmiş faydalı EDEM uygulama videolarını bulabileceğiniz çevrimiçi mevcut en yeni EDEM kaynağıdır. Şu anda EDEM endüstriyel uygulamaları, EDEM coupling, EDEM API ve en iyi uygulamalara odaklanan 15’ten fazla video var. Size en yeni araçları nasıl kullanacağınızı göstermek ve bu blogdaki diğer EDEM kaynaklarını tamamlamak için sürekli olarak yeni EDEM uygulama videoları eklenmektedir. En son EDEM videolarını bulmak için Altair How-to YouTube kanalındaki Multi-Disciplinary Simulations bölümüne gidin. Aşağıdaki video EDEM videolarını nerede bulacağınız konusunda size yol gösterecektir.

4. Canlı EDEM Eğitimi

Simülasyon kurulumu, işlem sonrası ve malzeme kalibrasyonu dahil olmak üzere geniş bir konu yelpazesini kapsayan 4 eğitim oturumu vardır. Her oturum, EDEM uzmanlarıyla özel bir canlı Soru-Cevap oturumu da dahil olmak üzere yaklaşık 2 saat sürmektedir. Her bir eğitim oturumu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, kayıt olmak ve bir sonraki EDEM çevrimiçi eğitiminin tarihlerini öğrenmek için aşağıdaki bağlantıyı kontrol edin.

EDEM online training 2023

Denemek için Altair EDEM yazılımını Altair ONE Marketplace‘den indirebilir, soru ve taleplerinizi iletişim formunu kullanarak iletebilirsiniz.