Web Semineri – CFD modelinin hazırlanması ve analizi


HyperWorks CAE paketi , CFD mühendislerine eksiksiz bir çözüm sunmaktadır. Mühendisler HyperMesh yazılımıyla hızlı ve kolay bir şekilde akış ve termal çözümleri için gerekli olan modellerini kurabilir, AcuSolve sonlu eleman tabanlı CFD çözücüsüyle, hızlı bir şekilde doğru çözümleri elde edebilirler.

Ücretsiz web seminerine katılarak HyperWorks yazılımlarının hesaplamalı akışkanlar dinamiği problemlerine yönelik modelleme, analiz ve optimizasyon çözümlerini, endüstriyel örnekler üzerinden öğrenebilirsiniz.

Tarih : 17 Temmuz 2012
Saat : 17:00 TSI
Kayıt ve detaylar için tıklayınız SEMİNER KAYIT DOSYASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HyperWorks provides a full suite of powerful tools for the CFD analyst. Using HyperWorks engineers can take multiple ways to achieve simulation goals easily and quickly. AcuSolve – Altair’s finite element based CFD solver – guides engineers to make wise decisions by providing flow and thermal solution results. This webinar will give quick overview of these different workflows using HyperWorks, explaining why more and more CFD professionals use HyperWorks for CFD modeling, analysis and optimization.

During this 45 minute webinar you’ll learn:
– How to create CFD surface and volume meshes in HyperMesh and AcuConsole
– Setup advanced boundary layers controls
– Perform CFD analysis using AcuSolve
– Analyze CFD results using HyperView and AcuFieldView

Who should attend:
CFD Analysts and Engineers
Product Engineers and Designers
CAE managers

Presenters:
Dr. Marc Ratzel, Program manager, CFD – Altair
Jaideep Bangal, Senior application specialist, CFD – Altair