ALTAIR FEKO 14.0 Otomasyon ve script

ALTAIR FEKO 14.0 - Otomatik script oluşturma
ALTAIR FEKO 14.0 – Otomatik script oluşturma

Yüksek frekans elektromanyetik simülasyon yazılımı ALTAIR FEKO‘nun 14.0 versiyonu , yeni eklenen çok sayıda otomasyon ve script özellikleriyle yakında kullanıcılarımıza sunulacak. Yeni versiyonda  CADFEKO arayüzünde manuel olarak yapılan işlemler (çözüm yöntemi belirleme, çözüm parametreleri ve istekleri, mesh atma vb.) artık script yazılarakta yapılabilecektir. Ayrıca manuel olarak yapılan tüm işlemler  otomatik script koduna dönüştürülebilecektir.

Bu web semineri kapsamında FEKO ile otomasyon uygulamaları hakkında genel bilgi verilecek, ardından FEKO’yu daha verimli kullanmak için script ve otomasyonun nasıl kullanılacağı ile ilgili uygulamalar gerçekleştirilecektir.

 

Seminer tarihi 28 Ekim 2015
Seminer Saati 11am ET / 3pm UTC / 4pm CET
Konuşmacı Andries Maritz, Senior Application Specialist
 
SEMİNER KAYDI

Bir cevap yazın