Altair Simülasyon 2022.2 Yayınlandı

Altair Simülasyon 2022.2 versiyonu bulut esnekliği ve ölçeklenebilirliği, elektrifikasyon ve ürün geliştirme karar verme süreçlerine odaklanıyor. 2022.2, Altair’in kapsamlı simülasyon araçlarını genişleten ve güçlendiren yeni özellikleri içeriyor.

Altair uzmanlarından yardım almak, doküman, sunum ve video havuzuna ulaşmak için Altair Communitiy sitesini ziyaret edin.

Bulut Esnekliği ve Ölçeklenebilirliği

Son Altair One™ versiyonu, platformun genişliğini ve güvenilirliğini artırarak kullanıcıların veri yönetimi, yüksek performanslı hesaplama (HPC) ve kullanıcı portalı dahil olmak üzere tüm özelliklere eksiksiz bir genel bakışa sahip olmasını sağlıyor. Altair® HyperMesh®, Altair® HyperView®, Altair® SimLab® ve Altair® Inspire™ gibi yazılımlar bir tarayıcıda başlatılabilir. Yapısal, termal, akışkanlar dinamiği (CFD) ve yüksek ve düşük frekanslı elektromanyetik disiplinlerini kapsayan çözümler ölçeklenebilir ve elastik bulut altyapısında gerçekleştirilebilir, bu da sınırlı bilgi işlem ve HPC kaynaklarına sahip şirketlerin bütçelerini ve taleplerini karşılamalarını kolaylaştırır.

Güvenilir, Verimli Elektronik Sistem Geliştirme

Altair Simülasyon 2022.2, ürün ekiplerinin bağlantılı, uçtan uca bir elektronik sistem tasarım ortamında elektronik sistem, PCB, ürün yazılımı ve 5G bağlantı geliştirmenin tüm yönleri üzerinde işbirliği yapmasını sağlar. Altair® SimLab® ve Altair® Material Data Center™ ile elektromanyetik analiz (Altair® Flux®) ve E-motor tasarımı (Altair® FluxMotor®) arasında daha sıkı entegrasyon, iş akışlarını kolaylaştırmaya ve gelişmiş modelleme yetenekleri, elektrik sistemi tasarım keşfi ve optimizasyonu ve daha hızlı akustik ve termal akış analizi sağlamaya yardımcı olur.

Elektrifikasyon web seminer kayıtları

Kendinizden Emin Ürün Geliştirme Kararları Alın

Altair’in entegre yazılım çözümleri, kullanıcıların ürün geliştirme kararlarını güvenle almalarına yardımcı olur. Makine öğrenimi (ML) ve yapay zeka (AI) destekli simülasyon, tasarımcıların ve üreticilerin iş akışının herhangi bir aşamasında tasarım kararlarını daha iyi bilgilendirmek için ML rehberliğindeki içgörülerden yararlanmalarını sağlar. Altair Simülasyon 2022.2, proje yönetimini kolaylaştırmak ve teslim süresini kısaltmak için Altair simülasyon ürünleri arasında sürekli entegrasyon sağlıyor.

Ürün Geliştirmenin Her Aşaması için Çözümler

Altair Simülasyon 2022.2 çok sayıda güncelleme ve geliştirme içeriyor. Ek ürün özelliklerinin daha kapsamlı bir listesini burada bulabilirsiniz:

Altair® Feko®, genişletilmiş çözücü desteği ile radom analizlerinde karmaşık çok katmanlı veya frekans seçici yüzeylerin simülasyonu için iş akışlarını iyileştirir. Ayrıca, Simülasyon 2022.2 genişletilmiş bir Feko anten kütüphanesi; S-parametre yapılandırmasına yakın veya uzak alanları da dahil ederek dizi analizi için daha hızlı işlem sonrası verimlilik; PCB’ler için geliştirilmiş malzeme içe aktarma ve görselleştirme seçenekleri; ve yayılım modelleme simülasyonlarında veri tanımlama ve oluşturma için CityGML formatı desteği getiriyor. Buna WRAP, WinProp ve newFASANT da dahildir.

Güvenilir sistem modelleme ve görselleştirme için Altair Embed®, donanıma yerleştirmeden önce doğrulama için bir karar ağacından gelen yanıtı simüle etme yeteneği sunar. Altair Flux Tracker eDrives bloğu, rotor açısı tahmini için sağlam bir algoritma içerir. Ayrıca, AFT artık gömülü ürün yazılımı uygulaması için kod üretimini desteklemektedir.

Altair PollEx, Zuken de dahil olmak üzere mevcut ECAD dosya formatlarıyla entegrasyon yeteneklerini artırıyor. PollEx ayrıca, kullanıcıların yük ve dallanma derinliği parametrelerini ayarlamasına olanak tanıyan yeni çoklu çip paketi (MCP) yapı analizi yeteneklerine ve çoklu yük ağı topolojisi oluşturma yeteneklerine sahiptir.

Altair® PSIM™, güç elektroniği uygulamaları için Altair ürünleriyle daha sıkı bir şekilde entegre edilmiştir.

Altair Activate®‘de simülasyon sonuçlarını sonradan işlemek için çeşitli 2D ve 3D OML (Altair Compose®) plot türlerinden çizimler oluşturabilirsiniz. Yeni pnömatik kütüphanesi, endüstriyel pnömatik sistemlerin yanı sıra yaygın basınçlı hava sistemlerini modellemek için kullanılabilir.

Altair® Radioss® için dikkate değer geliştirmeler arasında 2D emniyet kemeri malzemesi ve kayar yay iyileştirmeleri ile doğrusal tetrahedron elemanları ve temas arayüzü sıralaması için çözücü performans iyileştirmeleri yer alıyor.

Altair SimSolid® teknolojisi, doğrusal burkulma analizi, yapısal, dinamik ve yorulma analizi için geliştirmeler içeriyor. Ayrıca doğrusal olmayan malzeme çözümlerini eskisine göre 2 kata kadar daha hızlı çözkerken bellek kullanımı yarı yarıya azalmıştır.

Altair® MotionSolve®, karmaşık veya uzun simülasyonları ve eş zamanlı simülasyonları yöneterek tutarlı sonuçlar ve kararlı çözümler almaya devam ediyor. Geliştirilmiş Altair MotionView iş akışları, kullanıcıların canlı animasyon modunda Altair® EDEM™ ile birlikte simülasyon yapmalarına olanak tanıyarak varlık düzenleme üzerinde daha fazla kontrol sağlar.

Altair Inspire üretim simülasyon yazılımları, Inspire Print3D‘te yeni bir çözücü, Inspire Cast ile termal ve mekanik kalıptan çıkarma ve enjeksiyon kalıplama simülasyonu için Inspire Mold‘da devam eden güncellemeler dahil olmak üzere analiz ve optimizasyon için daha gelişmiş geometri oluşturma ve fizik sunar.

Altair® EDEM™, arazi mobilite uygulamalarına özel önem verilerek, çok kullanımlı GPU çözücüler için daha fazla işlevsellik ve artırılmış performans sağlar. Buna dinamik alanlar, PM FlexTire modelleri ve özel geometri deformasyonları gibi yetenekler dahildir.

Altair HyperWorks, bulut ölçeklenebilir, açık mimarili bir ortamda modelleme, analiz ve son işlemeyi hızlandıran uyarlanabilir, uçtan uca, çözüme özel iş akışlarını entegre ederek gelişmeye devam ediyor. Geliştirilmiş modelleme, ek üçüncü taraf çözücü desteği ve dökme ve tanecikli malzeme simülasyonu çözümlerini işleme, otomasyon ve üretkenliği artırmaya devam ediyor.

Altair® S-FRAME®‘in yapı mühendisliği (AEC) yapısal tasarım paketi, gelişmiş doğrusal olmayan analiz için yapısal analiz kapasitelerini geliştirirken, birden fazla bölgedeki en yeni tasarım kodları için beton, çelik ve ahşap tasarım desteğini genişletmeye devam ediyor.

Denemek isteyenler Altair Simülasyon 2022.2 kurulum dosyalarını Altair ONE Marketplace‘den, mevcut kullanıcılar ise CONNECT adresinden indirebilirler. Sorularınız için iletişim formunu kullanabilirsiniz.