Altair Inspire Mold 2022.2 Yeni Özellikler

Plastik enjeksiyon kalıplama simülasyonunu kullanması ve öğrenmesi kolay kullanıcı arayüzüyle hızlı ve doğru şekilde gerçekleştiren Altair Inspire Mold yazılımının 2022.2 versiyonunda öne çıkan yeni özellikler.

Altair Inspire Mold yazılımını denemek için Altair ONE Marketplace‘den indirebilir, sorularınız iletmek için iletişim formunu kullanabilirsiniz.

Tasarım Ağacı Entegrasyonu

Altair Inspire Mold artık bir tasarım ağacı aracı içeriyor. Uygulama içinde oluşturulan tüm eylemler ve bileşenler saklanacak ve tasarım ağacı tarayıcısı aracılığıyla düzenlenebilecektir. Bu seçeneği View menüsünden veya klavyeden F6 tuşuna basarak açabilirsiniz.

Yeni Yolluk Düzenleyici

Yolluk aracı artık çok daha kullanıcı dostu. Artık yolluğun farklı bölümlerini doğrudan üzerilerine tıklayarak değiştirebilirsiniz.

Simülasyonlar Artık MPI Aracılığıyla Uzaktan Çalıştırılabilir

Inspire Mold 2022.2 versiyonu MPI kullanarak uzaktan iş göndermeye imkan sağlamaktadır. MPI seçeneklerini yapılandırmak için tercihler bölümünü inceleyebilirsiniz.

Dolum Ağzı Optimizasyon Aracı için Yeni Seçenekler

Dolum ağzı optimizasyon aracı, istenmeyen yönlerde veya yüzeylerde dolum ağzı oluşturulmasını önlemek için güncellenmiştir.

Fast Analiz için Çöküntü Sonucu

Çöküntü sonuçları artık Fast analiz sonuçlarına dahil edilerek sadece birkaç saniye içinde çöküntü verileri sağlanmaktadır.

Fast Analiz için Kaynak Çizgileri

Fast analiz sonuçlarına artık kaynak çizgileri eklenerek akış deseni sonuçlarına dahil edilmekte ve kaynak çizgisi verileri sadece birkaç saniye içinde sağlanmaktadır.

Kalıplama Penceresi Analiz Ayarları

Yeni versiyonla artık kalıplama penceresi analizi için ayarları seçebilirsiniz.