HyperWorks Solver Run Manager

hyperworks_solver_run_manager

HyperWorks çözücülerini modelleme arayüzlerinden çalıştırabileceğiniz gibi HyperWorks Solver Run Manager arayüzünü kullanarak da çözüme koyabilirsiniz.

Güncelleme (15.05.2021) : Altair Simulation 2021 versiyonuyla birlikte “HyperWorks Solver Run Manager” ismi Altair Compute Console olarak değiştirilmiş ve geliştirilmiştir. Detaylı bilgi

Bu arayüz sayesinde çözümle ilgili parametreleri options sekmesine basarak açacağınız pencereyi kullanarak kolayca tanımlayabilirsiniz.

hyperworks_solver_run_manager_secenekler

Bu arayüz sayesinde birden fazla modeli ardışık olarak çözdürmek için herhangi bir script yazmanıza gerek bulunmamaktadır.

Akşam iş çıkışı veya hafta sonu birden fazla modeli çözdürmek istediğinizde HyperWorks Solver Run Manager arayüzünü kullanarak çözümlerinizi peşpeşe çözdürebilirsiniz. ( OptiStruct, MotionSolve, RADIOSS, HyperXtrude ) İlk çözüm tamamlandıktan sonra veya herhangi bir hata nedeniyle sonlandığında , bir sonraki model otomatik olarak çözüme başlayacaktır.

hyperworks_solver_run_manager_ardisik_cozum


HyperWorks Solver Run Manager
arayüzünü hem Windows hem de Linux tabanlı işletim sistemlerinde kullanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için pdf formatındaki dökümanı indirebilirsiniz.

hyperworks_run_gui